Wednesday, January 12, 2011

Mälestusi Felixist

Kurat kuidas ma armastan seda mängu. No nii nii nii armastan. Vedas et vanaemal see kassett oli, muidu polekski vist teadnud sellest mängust. Tal on ka olemas Dendy/Subor stiilis hiinakas, ja ta alati laenutas mulle mänge et mängida. Siis see oli põhiline ning Super Mario Bros 3. Huvitaval kombel on see mäng eraldi, mitte mingil 4 in 1 või 1000 in 1.



Mäng ise on väga lihtne.Sul tuleb jõuda punktist A punkti B. Felixi nägudega vidinaid korjates saad sa südame (alguses saad piima kui 5x saad neid, teine 5x ja tuleb süda.) Millega muutub Felix teiseks. Neid on suht erinevaid, maa peal on 4 erinevat, siis vee all on 3 ja vee peal 2 ning taevas 3. Mäng pole eriti raske, kui kosmose level välja jätta. See on ainukesena selline keerukam, mis vajab ka sutsu õnne. Suht tükk aega sai röögitud ja vihastatud selle lolli leveli peale. Kuna said need südamed alati otsa kuna ei leidnud õigel ajal felixi nägusid.

Muusika meeldib mängul VÄGA, kõik laulud on head, mõni parem kui teine :). Head meeldejäävad on.

Üks huvitav mälestus on ka selle Felixiga, nimelt vee all on seal teatud kohas näha siniseid triipe  nagu siin pildil:
tekitab mulle alati sellist chill tunnet kuna sellega meenub ALATI hetk, kui vanaema juures lasnamäel olin, kõik oli pime,ainult aknast välja vaadates oli näha majades säravaid aknaid ja muid vilkuvaid asju. Ja siis kui lakke või kapi suunas vaatasid, oli näha kuidas sinist tooni auto tuled mööda seinu niivisi voolasid, just täpselt samasuguse kujuga nagu pildil. Minule on see lihtsalt nii epic tunne ja mälestus. Igakord kui sinna maailma jõuan, pean alati selle koha üles leidma :P

1 comment:

  1. Marios Bros 3 oli vist üks ilusaima graafikaga mänge ka, mis Dendyle ülekanditi. Felixilgi polnud mäletamistjärgi midagi häda, kui sinupooltki mainitud lihtsus v.a.

    Hehhe, aga parimatest parim oli ikkagi Goal 3 (ja teised samas stiilis "spordimängud" :)

    ReplyDelete